Morun cu sos de vin

Morunul se curata de solzi si maruntaie, se spala, se taie felii si se adauga peste ele sare si piper. Se aseaza apoi feliile de morun intr-un vas cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii de morun
  • 1 pahar vin
  • 1 lingura unt
  • felii de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Morunul se curata de solzi si maruntaie, se spala, se taie felii si se adauga peste ele sare si piper. Se aseaza apoi feliile de morun intr-un vas cu unt si vin. Peste peste se asaza felii de lamaie si se introduce apoi in cuptor sa se gratineze.


Se serveste cald.

Alte retete:

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Pastrav la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc