Morun la gratar

Feliile de morun se ung cu ulei si se lasa pe farfurie 30 minute, apoi se pune la fript pe gratarul fierbinte. Se frig pe ambele parti dupa care se p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de morun
  • 200 ml ulei
  • 1 lamaie
  • 200 gr capere
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mustar
  • 1 ou

Mod de preparare

Feliile de morun se ung cu ulei si se lasa pe farfurie 30 minute, apoi se pune la fript pe gratarul fierbinte. Se frig pe ambele parti dupa care se prepara sosul cu care se servesc.Un galbenus rascopt se freaca bine, se adauga uleiul, o lingutira mustar, sare, piper si se amesteca continuu pana ce compozitia devine o pasta. Se introduc caperele fierte in prealabil si se amesteca.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Bors de peste

Pastrav la cuptor

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc