Nisetru gratinat

Bucatile de nisetru se asaza intr-un vas, se potrivesc la gust de sare, piper si se adauga peste ele arpagicul taiat, patrunjelul tocat marunt, bucat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 bucati de nistru
  • 5 bucati arpagic
  • 1 lingurita sare
  • 1
  • 5 lingurite piper
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3 pahare vin alb
  • 2 linguri pesmet
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Bucatile de nisetru se asaza intr-un vas, se potrivesc la gust de sare, piper si se adauga peste ele arpagicul taiat, patrunjelul tocat marunt, bucatelele de unt si vinul alb. Se baga vasul in cuptorul incins in prealabil si se lasa pestele la fiert si gratinat. Se presara cu pesmet deasupra.


Se serveste cald.

Alte retete:

Pastrav la cuptor

Ardei umpluti

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc