Nisetru in maioneza

Nisetrul se opareste putin si apoi se curata de solzi si maruntaie si se spala. Legumele se curata, se taie marunt si apoi se pun in apa sa fiarba. C

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg nisetru
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 1
  • 5 pahare ulei
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 4 cartofi
  • maioneza

Mod de preparare

Nisetrul se opareste putin si apoi se curata de solzi si maruntaie si se spala. Legumele se curata, se taie marunt si apoi se pun in apa sa fiarba. Cand sunt pe jumatate fierte, se adauga bucata intreaga de nisetru. Dupa ce a fiert si s-a racit, se scoate sira spinarii si toate oasele, iar apoi se asaza pe un platou si se acopera cu maioneza.


Se serveste rece.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc