Calim ceapa si ardeiul gras tocate marunt in 50 ml ulei, 1-2 minute, apoi adaugati mazarea, curatata si spalata in 2-3 ape. Lasati la foc mic 2 minute
Calim ceapa si ardeiul gras tocate marunt in 50 ml ulei, 1-2 minute, apoi adaugati mazarea, curatata si spalata in 2-3 ape.
Lasati la foc mic 2 minute dupa care punem sucul de rosii, zaharul, sare si piper dupa gust.
Acoperiti si lasati sa fiarba 10 minute la foc mic.
Asezonam pestele cu sare si piper. Il prajim in ulei pana cand se rumeneste pe toate partile,
Punem pestele in cratita cu mazare si acoperim.
La final punem mararul tocat marunt si servim preparatul cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii