Fileul de pangasius se lasa la decongelat, se scurge bine, se tamponeaza foarte bine cu hartie pentru absorbtia apei, i se pune sare si piper dupa gu
Fileul de pangasius se lasa la decongelat, se scurge bine, se tamponeaza foarte bine cu hartie pentru absorbtia apei, i se pune sare si piper dupa gust, se da prin faina simpla si se pune la prajit in ulei incins si se lasa la foc mic.
Intr-un ibric se adauga 3 linguri de pasta de tomate si putina apa rece, oregano si se pune la fiert dand in 3 - 4 clocolte.
Dupa ce pestele s-a prajit se scoate pe o farfurie, se tamponeaza cu hartie pt absorbtia uleiului in exces, se aseaza pe o farfurie si se adauga sosul de tomate fierbinte, peste.
Se serveste ca atare!Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii