Taiem fasii pulpa perelor. Taiem ceapa fasii si le calim in unt. Adaugam fasiile de pere la cele de ceapa si le calim impreuna 2 minute, le diluam cu
Taiem fasii pulpa perelor. Taiem ceapa fasii si le calim in unt. Adaugam fasiile de pere la cele de ceapa si le calim impreuna 2 minute, le diluam cu vin. Fierbem 3 minute la foc mic, adaugam afinele si 1 lingura de zeama de lamaie, presaram cu sare si piper. Stropim pastravii cu restul de zeama de lamaie si ii ungem cu miere. Amestecam migdalele macinate cu frunzele de patrunjel taiate marunt si rotim pastravii in amestec. Apasam putin amestecul peste pesti si ii prajim 6 minute in unt fierbinte pe ambele parti. Servim cu legumele.
Alte retete recomandate
tocanita de pui
dovlecei umpluti
Zacusca peste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii