Reteta de pastrav cu smanantana este o reteta bucovineana simpla, delicioasa si gustoasa. O mancare cu peste cu ingrediente putine, dar plina de savoare.
Se sterge bine pastravul cu un servet.
Se pune la fiert smantana cu sarea, se pune pastravul si se fierbe în jur de 10 minute.
Dupa ce s-a fiert se adauga marar, tarhon, piper. Se da un clocot .
Reteta “Pastrav cu smantana“ face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat la restaurantul “Bucatarasul cel dibaci” cu sprijinul agentiei de relatii publice, Russenart Communications si este primita de la Pensiunea Liliana, din Campulung Moldovenesc, Judetul Suceava (Bucovina).
Produsul “Pastrav cu smantana” poate fi degustat la un pret promotional, în perioada 18 – 25 februarie 2013, zilnic, între orele 16 – 21, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci, str. Olteni nr. 3, sector 3, Bucuresti (zona P-ta Unirii – P-ta Sf. Vineri).
Pastravul cu smantana se serveste cald, langa mamaliguta si cu sos.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii