Curatati pestele, spalati-l si presarati-l cu sare si piper. Prajiti-l in ulei, la foc potrivit spre mic, pana se rumeneste bine pe toate partile, ap
Curatati pestele, spalati-l si presarati-l cu sare si piper. Prajiti-l in ulei, la foc potrivit spre mic, pana se rumeneste bine pe toate partile, apoi scoateti-l pe servetele absorbante si stropiti-l cu zeama de lamaie. Separat, topiti untul intr-o tigaie, puneti faina, rumeniti-o 2-3 minute, la foc mic, apoi puneti laptele, putin cate putin, amestecand incontinuu, pana cand sosul se ingroasa. Adaugati smantana, potriviti de sare si piper si puneti in acest sos pastravii prajiti. Mai lasati 2-3 minute la foc mic.
Serviti cate 2 pastravi la o portie cu sos din tigaie si ornati cu felii de lamaie si frunzulite de patrunjel.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Placinta cu dovleac Pulpe de pui la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii