Curatati pestele, spalati-l si presarati-l cu sare si piper. Prajiti-l in ulei, la foc potrivit spre mic, pana se rumeneste bine pe toate partile, ap
Curatati pestele, spalati-l si presarati-l cu sare si piper. Prajiti-l in ulei, la foc potrivit spre mic, pana se rumeneste bine pe toate partile, apoi scoateti-l pe servetele absorbante si stropiti-l cu zeama de lamaie. Separat, topiti untul intr-o tigaie, puneti faina, rumeniti-o 2-3 minute, la foc mic, apoi puneti laptele, putin cate putin, amestecand incontinuu, pana cand sosul se ingroasa. Adaugati smantana, potriviti de sare si piper si puneti in acest sos pastravii prajiti. Mai lasati 2-3 minute la foc mic.
Serviti cate 2 pastravi la o portie cu sos din tigaie si ornati cu felii de lamaie si frunzulite de patrunjel.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Placinta cu dovleac Pulpe de pui la cuptor

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii