Incalziti in prealabil cuptorul la cea mai mare temperatura. Curatati de solzi si maruntaie iar apoi spalati pastravul in interior si exterior si usca
Incalziti in prealabil cuptorul la cea mai mare temperatura. Curatati de solzi si maruntaie iar apoi spalati pastravul in interior si exterior si uscati-l pe un servet de hartie. Folosind un pisalog si un mojar, zdrobiti cimbrul impreuna cu o lingurita de sare si ulei de masline. Frecati pastravul in interior si exterior cu acest amestec. Taiati lamaile in jumatate si apoi capetele, ca sa fie plate. Cu varful cutitului, faceti o incizie in fiecare jumatate de lamaie si infigeti o frunza de dafin in ea. Puneti pastravul si lamaile pe o tava si coaceti in cuptor aproximativ 10 minute. Pastravul e bine facut, atunci cand carnea de pe os din partea cea mai groasa se desprinde usor iar pielea devine crocanta.
Pofta buna!
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Tocanita de pui
Mancare de mazare
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii