Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat. Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul pestelui. Se sareaza, se pres
Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat.
Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul pestelui. Se sareaza, se presare putina zeama de lamaie si se unge cu ulei.
Se cresteaza putin fiecare peste si se infasoara in folie de aluminiu.
Se pune pe gratarul incins. Dupa circa 15 minute se intorc pestii pe partea cealalta.
Dupa 15 minute se iau de pe foc si se scoate folia
Se serveste cu garnitura de legume fierte, salata si lamaie

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii