Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat. Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul pestelui. Se sareaza, se pres
Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat.
Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul pestelui. Se sareaza, se presare putina zeama de lamaie si se unge cu ulei.
Se cresteaza putin fiecare peste si se infasoara in folie de aluminiu.
Se pune pe gratarul incins. Dupa circa 15 minute se intorc pestii pe partea cealalta.
Dupa 15 minute se iau de pe foc si se scoate folia
Se serveste cu garnitura de legume fierte, salata si lamaie
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii