Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat. Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul pestelui. Se sareaza, se pres
Se curata pestii de intestine, se spala bine si se lasa la uscat.
Se taie usturoiul marunt si se introduce in interiorul pestelui. Se sareaza, se presare putina zeama de lamaie si se unge cu ulei.
Se cresteaza putin fiecare peste si se infasoara in folie de aluminiu.
Se pune pe gratarul incins. Dupa circa 15 minute se intorc pestii pe partea cealalta.
Dupa 15 minute se iau de pe foc si se scoate folia
Se serveste cu garnitura de legume fierte, salata si lamaie
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii