Intr-un castron am amestecat doua lingurite pline de mustar cu zeama unei jumatati de lamaie. Am uns ambele parti ale pestilor cu amestecul rezultat.
Intr-un castron am amestecat doua lingurite pline de mustar cu zeama unei jumatati de lamaie. Am uns ambele parti ale pestilor cu amestecul rezultat.
Am amestecat 1 cana de pesmet cu 2 catei de usturoi rasi, patrunjel proaspat maruntit, oregano, coaja unei lamai, putin piper rosu zdrobit si sare dupa gust.
Am amestecat 1 cana de pesmet cu 2 catei de usturoi rasi, patrunjel proaspat maruntit, oregano, coaja unei lamai, putin piper rosu zdrobit si sare dupa gust.
Intr-o tigaie am pus la incins ulei de masline si am plasat pestele cu pielea in jos, l-am lasat asa cam 6-7 minute la foc mijlociu, dupa care l-am intors pe partea cealalta pentru vreo 3 minute si l-am scos pe hartie absorbanta, moment in care mi s-a rupt fiindca era prea mare.
- am curatat tigaia de orice urme de arsuri/prajeli
- am pus la topit vreo 2 lingurite de unt
- cand s-a topit untul am pus peste el zeama unei lamai si am amestecat vreo cateva minute.
Sosul se toarna peste pastrav si se servseste cu garnitura de orez cu spanac.
Reteta Pastrav pane a fost propusa de Guvi pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste gasiti aici:
Zacusca peste ciorba peste
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii