Intr-un castron am amestecat doua lingurite pline de mustar cu zeama unei jumatati de lamaie. Am uns ambele parti ale pestilor cu amestecul rezultat.
Intr-un castron am amestecat doua lingurite pline de mustar cu zeama unei jumatati de lamaie. Am uns ambele parti ale pestilor cu amestecul rezultat.
Am amestecat 1 cana de pesmet cu 2 catei de usturoi rasi, patrunjel proaspat maruntit, oregano, coaja unei lamai, putin piper rosu zdrobit si sare dupa gust.
Am amestecat 1 cana de pesmet cu 2 catei de usturoi rasi, patrunjel proaspat maruntit, oregano, coaja unei lamai, putin piper rosu zdrobit si sare dupa gust.
Intr-o tigaie am pus la incins ulei de masline si am plasat pestele cu pielea in jos, l-am lasat asa cam 6-7 minute la foc mijlociu, dupa care l-am intors pe partea cealalta pentru vreo 3 minute si l-am scos pe hartie absorbanta, moment in care mi s-a rupt fiindca era prea mare.
- am curatat tigaia de orice urme de arsuri/prajeli
- am pus la topit vreo 2 lingurite de unt
- cand s-a topit untul am pus peste el zeama unei lamai si am amestecat vreo cateva minute.
Sosul se toarna peste pastrav si se servseste cu garnitura de orez cu spanac.
Reteta Pastrav pane a fost propusa de Guvi pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste gasiti aici:
Zacusca peste ciorba peste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii