Intr-un castron am amestecat doua lingurite pline de mustar cu zeama unei jumatati de lamaie. Am uns ambele parti ale pestilor cu amestecul rezultat.
Intr-un castron am amestecat doua lingurite pline de mustar cu zeama unei jumatati de lamaie. Am uns ambele parti ale pestilor cu amestecul rezultat.
Am amestecat 1 cana de pesmet cu 2 catei de usturoi rasi, patrunjel proaspat maruntit, oregano, coaja unei lamai, putin piper rosu zdrobit si sare dupa gust.
Am amestecat 1 cana de pesmet cu 2 catei de usturoi rasi, patrunjel proaspat maruntit, oregano, coaja unei lamai, putin piper rosu zdrobit si sare dupa gust.
Intr-o tigaie am pus la incins ulei de masline si am plasat pestele cu pielea in jos, l-am lasat asa cam 6-7 minute la foc mijlociu, dupa care l-am intors pe partea cealalta pentru vreo 3 minute si l-am scos pe hartie absorbanta, moment in care mi s-a rupt fiindca era prea mare.
- am curatat tigaia de orice urme de arsuri/prajeli
- am pus la topit vreo 2 lingurite de unt
- cand s-a topit untul am pus peste el zeama unei lamai si am amestecat vreo cateva minute.
Sosul se toarna peste pastrav si se servseste cu garnitura de orez cu spanac.
Reteta Pastrav pane a fost propusa de Guvi pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste gasiti aici:
Zacusca peste ciorba peste
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)"picnicul bucatarasilor"
Desert tarta cu capsune si 3 ani de bucatarasIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii