Pastrav rasol

Pestele, curatat si spalat, se fierbe in vin amestecat cu o jumatate de litru de apa. Dupa ce da in clocot, se ia de pe foc, se adauga ceapa, taiata p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un pastrav
  • o cana de vin alb
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Pestele, curatat si spalat, se fierbe in vin amestecat cu o jumatate de litru de apa. Dupa ce da in clocot, se ia de pe foc, se adauga ceapa, taiata pestisori, se condimenteaza si se da la cuptor, la foc domol. Atunci cand e bine fiert, pestele se scoate pe un platou si se serveste cu garnitura de legume fierte (cartofi, mazare, fasole verde, broccoli, morcovi), cu patrunjel tocat presarat deasupra si cu cate un cubulet de unt si o feliuta de lamaie.
Alte retete bucatarie recomandate

Ardei umpluti

Ciulama de ciuperci

Musaca de vinete

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori