Pastravul umplut gustos este o mancare cu peste delicioasa si consistenta. Pestele se curata, se spala si se stropeste cu sare si otet, apoi se lasa sa stea o jumatate de ora.
Pastravul umplut gustos este o mancare cu peste delicioasa si consistenta. Pestele se curata, se spala si se stropeste cu sare si otet, apoi se lasa sa stea timp de o jumatate de ora, se clateste la jet de apa si se usuca cu un prosop. Ciupercile se calesc in unt, dupa care se amesteca cu verdeata tocata, usturoiul zdrobit, oul, orezul, sarea, piperul si ceapa tocata fin. Cu acest amestec se umplu pastravii pe care ii prindem cu scobitori. intr-o tigaie de teflon punem ulei la incins si prajim pestele pe ambele parti timp de 4-5 minute pe fiecare parte.
Pastravul umplut se serveste pe platou decorat cu usturoi verde tocat si frunze de telina. Ca garnitura se pot servi cartofi natur, mamaliguta, maioneza din usturoi si smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii