Pastravul umplut gustos este o mancare cu peste delicioasa si consistenta. Pestele se curata, se spala si se stropeste cu sare si otet, apoi se lasa sa stea o jumatate de ora.
Pastravul umplut gustos este o mancare cu peste delicioasa si consistenta. Pestele se curata, se spala si se stropeste cu sare si otet, apoi se lasa sa stea timp de o jumatate de ora, se clateste la jet de apa si se usuca cu un prosop. Ciupercile se calesc in unt, dupa care se amesteca cu verdeata tocata, usturoiul zdrobit, oul, orezul, sarea, piperul si ceapa tocata fin. Cu acest amestec se umplu pastravii pe care ii prindem cu scobitori. intr-o tigaie de teflon punem ulei la incins si prajim pestele pe ambele parti timp de 4-5 minute pe fiecare parte.
Pastravul umplut se serveste pe platou decorat cu usturoi verde tocat si frunze de telina. Ca garnitura se pot servi cartofi natur, mamaliguta, maioneza din usturoi si smantana.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezSpalam ardeii si ii taiem rondele. De la telina folosim frunzele, tocate marunt, tijele taiate rondele mai lungi si cateva...
Ardei bulgaresti cu telina in otet
Comentarii