Pastrav umplut gustos

Pastravul umplut gustos este o mancare cu peste delicioasa si consistenta. Pestele se curata, se spala si se stropeste cu sare si otet, apoi se lasa sa stea o jumatate de ora.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pastravi
  • 2 linguri de otet
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 ou
  • 2 linguri de orez fiert
  • 4 linguri de ulei
  • 2 fire de patrunjel
  • 2 fire de telina
  • 50 g unt si
  • 200 g hribi.

Mod de preparare

Pastravul umplut gustos este o mancare cu peste delicioasa si consistenta. Pestele se curata, se spala si se stropeste cu sare si otet, apoi se lasa sa stea timp de o jumatate de ora, se clateste la jet de apa si se usuca cu un prosop. Ciupercile se calesc in unt, dupa care se amesteca cu verdeata tocata, usturoiul zdrobit, oul, orezul, sarea, piperul si ceapa tocata fin. Cu acest amestec se umplu pastravii pe care ii prindem cu scobitori. intr-o tigaie de teflon punem ulei la incins si prajim pestele pe ambele parti timp de 4-5 minute pe fiecare parte.


Pastravul umplut se serveste pe platou decorat cu usturoi verde tocat si frunze de telina. Ca garnitura se pot servi cartofi natur, mamaliguta, maioneza din usturoi si smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide