Pestele este foarte bun pentru o dieta, iar peste alb este excelent si pentru cei cu regim alimentar.
Mod de preparare:
Se curata ceapa si legumele; ceapa se toaca potrivit, ca pentru ciorba, iar zarzavaturile se taie in fasiute
subtiri. Se pune untul la incins, apoi se pun ceapa si celelalte zarzavaturi si se lasa sa se caleasca cam 5 minute. Se adauga usturoiul intreg si 400 ml de apa si se pune vasul pe foc sa fiarba. Fileurile se spala si se tamponeaza cu servete de hartie, se sareaza, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie. Se pun in cratita peste zeama de la legume, apoi se lasa sa fiarba la foc mic cca 15 minute. La final, se pune si hreanul si se potriveste mancarea de sare si de piper.
Pestele se serveste cu garnitura de cartofi natur.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii