Peste cu cartofi la cuptor este o mancare de peste preferata pe mesele noastre, mai ales cu ocazia Bunei-vestiri.
Peste cu cartofi la cuptor este o mancare de peste preferata pe mesele noastre, mai ales cu ocazia Bunei-vestiri.
Se unge tava cu ulei de masline, se adauga ceapa taiata rondele. Se aseaza fileul de cod.
Se prepara un mujdei din cateii de usturoi pisati, o lingura ulei de masline, apa si sare. Se toarna mujdeiul peste peste.
Peste compozitia din tava se aseaza cartofii taiati rondele si patrunjelul tocat. Se asezoneala cu sare si piper. Optional se aseaza peste cartofi rondelele de rosii.
Tava acoperita se da la cuptor, la foc mediu. Dupa un sfert de ora se descopera tava si se lasa la cuptor pana se rumenesc cartofii.
Se serveste langa mamaliga si mujdei.
Reteta a fost propusa de BD pe forumul culinar.ro
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatinimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiAceasta reteta de vara este un aperitiv cald, delicios, perfect pentru orice masa din zi.
Vinete umplute la cuptorDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii