Este cea mai usoara reteta pentru a prepara peste, din lume. Fileul de ton se sareaza. Se pun intr-un vas pentru cuptor mai adanc cateva felii din fil
Este cea mai usoara reteta pentru a prepara peste, din lume.
Fileul de ton se sareaza. Se pun intr-un vas pentru cuptor mai adanc cateva felii din fileul de ton peste care se presara ceapa, rosiile si lamaile taiate rondele. Apoi se mai pune inca un strat de peste, rondele de legume si tot asa pana se termina ingredientele. Deasupra se presara piperul, maghiranul, sarea si 4-5 foi de dafin. Se completeaza cu vin.
Se acopera cu folie de aluminiu, care se inteapa din loc in loc si se coace la foc potrivit cam 30 minute, pana cand carnea de pui si legumele se inmoaie.
Vinul va inmuia si lamaia, care va avea gust de vin, astfel putand fi consumata si de cei carora nu le place gustul acru al lamaii. Se serveste cu piure de cartofi sau pilaf de orez.
Alte retete culinare
recomandate
Chiftele dovlecei
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii