Eu pregatesc pestele cu o zi inainte. Se curata de intestine si urechi si se spala cu apa rece. Se sterge cu un prosop uscat, se condimenteaza pe toa
Eu pregatesc pestele cu o zi inainte. Se curata de intestine si urechi si se spala cu apa rece. Se sterge cu un prosop uscat, se condimenteaza pe toate partile si in burta, se unge cu ulei de masline si se pune la frigider astfel pestele isi va lua din aroma. A doua zi pregatim cartofii. Ii presaram cu condimente, punem usturoiul cu tot cu hainuta, ceapa taiata julien, maslinele si piperul boabe. Stropim cu putin ulei si amestecam cu mana pana intra bine condimentele in cartofi. Se pun in tava de la aragaz pe o hartie de copt. Se unge cu ulei o folie de aluminiu si se pune pestele. Se ruleaza folia si se strange la capete astfel incat sa nu se prelinga sosul pe dinafara. Se pun si pestii la cuptor sub tava cu cartofi. Pestii daca sunt mai mici se tin aproximativ 25 minute si daca sunt mai mari 40. Cartofii se scot cand sunt gata rumeniti.
Se servesc calzi si cu salata de varza.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii