Pestele cu legume la cuptor este o mancare cu peste foarte eleganta, ce poate fi pregatita cu aproape orice tip de peste. Carnea de peste este foarte frageda si aromata, potrivindu-se foarte bine cu legumele gatite impreuna.
Legumele spalate si curatate se taie rondele si se pun la fiert intr-un vas cu apa (cat sa acopere zarzavatul) si putina sare. Se acopera cu un capac. Cand zarzavatul este fiert, se pune intr-o tava in care s-a pus uleiul. Pestele se portioneaza, se sareaza/ condimenteaza si se asaza peste zarzavat. Se adauga 1/2 pahar din zeama in care a fiert zarzavatul si rosiile.
Se pune in cuptor 1/2 h dupa care se adauga vinul. Se intoarce pestele si se introduce la cuptor 1/4 h pentru a se rumeni pe ambele parti.
Pestele cu legume la cuptor se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii