Aceasta reteta cu peste si sos alb, la cuptor, se prepara rapidsi este foarte delicioasa. Este o mancare cu peste la cuptor foarte aromata si suculenta.
Aceasta reteta cu peste se prepara rapid. Se unge o tava cu uleid e masline si se asaza fileurile de peste intr-un singur strat. Se stoarce peste ele zeama de lamaie. Se fierbe vinul, apoi se adauga smantana si usturoiul pisat. Se condimenteaza cu delikat dupa gust, apoi se adauga zeama de la cealalta lamaie, maslinele, patrunjelul si frunzele de spanac. Se lasa sa dea in cateva clocote, apois e toarna sosul peste peste, se adauga bucatile de sparanghel, rosiile si se acopera cu folie de aluminiu. Se lasa la cuptor 40 de minute.
Pestele cu sos alb si masline se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii