Aceasta reteta cu peste si sos alb, la cuptor, se prepara rapidsi este foarte delicioasa. Este o mancare cu peste la cuptor foarte aromata si suculenta.
Aceasta reteta cu peste se prepara rapid. Se unge o tava cu uleid e masline si se asaza fileurile de peste intr-un singur strat. Se stoarce peste ele zeama de lamaie. Se fierbe vinul, apoi se adauga smantana si usturoiul pisat. Se condimenteaza cu delikat dupa gust, apoi se adauga zeama de la cealalta lamaie, maslinele, patrunjelul si frunzele de spanac. Se lasa sa dea in cateva clocote, apois e toarna sosul peste peste, se adauga bucatile de sparanghel, rosiile si se acopera cu folie de aluminiu. Se lasa la cuptor 40 de minute.
Pestele cu sos alb si masline se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii