Peste cu sos alb si masline

Aceasta reteta cu peste si sos alb, la cuptor, se prepara rapidsi este foarte delicioasa. Este o mancare cu peste la cuptor foarte aromata si suculenta.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Peste cu sos alb si masline

Ingrediente

  • 8 fileuri de peste
  • 10 fire sparanghel
  • 500 gr rosii cherry
  • 200 gr masline
  • 2 lamai
  • 1 pahar vin alb
  • 200 ml smantana
  • 2 catei usturoi
  • 200 gr frunze spanac
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1/2 legatura patrunjel
  • delikat

Mod de preparare

Aceasta reteta cu peste se prepara rapid. Se unge o tava cu uleid e masline si se asaza fileurile de peste intr-un singur strat. Se stoarce peste ele zeama de lamaie. Se fierbe vinul, apoi se adauga smantana si usturoiul pisat. Se condimenteaza cu delikat dupa gust, apoi se adauga zeama de la cealalta lamaie, maslinele, patrunjelul si frunzele de spanac. Se lasa sa dea in cateva clocote, apois e toarna sosul peste peste, se adauga bucatile de sparanghel, rosiile si se acopera cu folie de aluminiu. Se lasa la cuptor 40 de minute.


Pestele cu sos alb si masline se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori