Pestele cu sos de iaurt este o mancare delicioasa si foarte gustoasa. Se prepara din fileuri de peste, orez, fasole verde, smantana si migdale.
Pestele cu sos de iaurt este delicios. Pentru prepararea acestei retete cu peste, orezul se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj. Se fierbe fasolea in 250 ml apa cu sare cca 5 minute, apoi se scurge. Se sareaza, se pipereaza pestele si se unge cu ulei. Se prajeste apoi intr-o tihaie gril cca 2 minute, pe fiecare parte. Se prajesc migdalele fara adaos de ulei. Se incalzeste smantana si se adauga iaurt si curry, sare si piper. Se caleste fasolea verde cu migdale in 2 linguri unt incins. Se scurge orezul si se caleste cu curry, in 2 linguri unt incins.
Pestele cu sos de iaurt se serveste pestele cu fasole si un strop de sos curry.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii