Se curata pestele si se spala . Capul si coada se folosesc la alta mancare. Partile ramase se taie felii de cca 2 cm, se stropesc cu zeama de lamaie.
Se curata pestele si se spala . Capul si coada se folosesc la alta mancare. Partile ramase se taie felii de cca 2 cm, se stropesc cu zeama de lamaie. Feliile de peste se infasoara in slanina taiata corespunzator. Se fixeaza cu scobitori care se scot inainte de servire. Se sareaza, se dau prin faina, se prajesc 5 minute la foc mic, se intorc si se mai prajesc 4 – 5 minute . Macrisul se spala in mai multe ape, se curata de codite, se pune in strecuratoare sa se scurga. Inainte de servire se amesteca cu sos de mustar (mustar frecat cu ulei , ca o maioneza) diluat cu vin. Se sareaza. Se serveste cu cartofi cu patrunjel verde.
Alte retete carne
recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Piept de pui cu mazare
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am multe sa va zic despre aceasta noua postare decat ca e perfecta pentru cafeaua de dimineata. Vedeti ca la mine e...
Rulada cu cacao si portocalaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii