Se pune uleiul intr-o tava, se adauga ceapa solzisori, usturoiul si se condimenteaza. Se introduce tava in cuptor 10 minute, apoi se adauga pestele,
Se pune uleiul intr-o tava, se adauga ceapa solzisori, usturoiul si se condimenteaza. Se introduce tava in cuptor 10 minute, apoi se adauga pestele, presarat cu chilli si apa. Dupa inca 15-20 de minute se adauga ardeiul, rosia, vinul si se mai lasa 10-15 minute la copt.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor Muschi de porc la cuptor Pulpe de pui la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii