Peste cu vin la tava

Se pune uleiul intr-o tava, se adauga ceapa solzisori, usturoiul si se condimenteaza. Se introduce tava in cuptor 10 minute, apoi se adauga pestele,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700-800 gr peste
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper
  • chilli
  • apa
  • ulei

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o tava, se adauga ceapa solzisori, usturoiul si se condimenteaza. Se introduce tava in cuptor 10 minute, apoi se adauga pestele, presarat cu chilli si apa. Dupa inca 15-20 de minute se adauga ardeiul, rosia, vinul si se mai lasa 10-15 minute la copt.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Legume la cuptor Muschi de porc la cuptor Pulpe de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc