Pentru pestele la cuptor se intrebuinteaza orice fel de peste fiert, caruia i s-au scos cu atentie oasele si pielita.
Pentru pestele la cuptor se intrebuinteaza orice fel de peste fiert, caruia i s-au scos cu atentie oasele si pielita. Daca pestele a ramas de la masa si s-a racit in farfurie, se pune in apa in care a fiert si se tine pe marginea masinii pana se incalzeste. Se scurge bine de apa si cat este inca fierbinte se curata de oase si de piele.
Se face un sos alb cu o lingura de faina, una de unt si zeama in care a fiert pestele. Se adauga in sos doua linguri de branza rasa. Se asaza pestele intr-o forma rezistenta la foc, se toarna deasupra sosul, se presara cu branza rasa si putin unt proaspat. Se da la cuptor, la foc iute. Este gata indata ce prinde culoare.
Pestele delicios la cuptor se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii