Peste are un gust deosebit, este si foarte sanatos, iar aceasta reteta de peste in crusta va va arata cum puteti transforma un banal peste intr-o masa copioasa si apreciata de cei dragi.
Aluatul se face din ingredientele de mai sus si se lasa la odihnit pana cand se pregateste pestele. Daca iese lipicios se mai poate adauga faina pana se obtine un aluat elastic.
Pestele se curata, se spala, apoi se unge cu marinata facuta din ingredientele de mai sus.
Aluatul se intinde in foaie potrivita si destul de mare, cat sa inveleasca pestele; acesta se aseza in mijlocul aluatului, apoi foaia de aluat se inchide ca un pachet, se pune pe tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins pentru cca 20-25 de minute.
Pestele in aluat se poate servi alaturi de mix de legume la tigaie si/sau salata verde.
Reteta de peste in aluat a fost propusa pe forumul Culinar.ro de NoMcD.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcAu iesit niste briose tare bune si pufoase.
Desert briose cu cacao si migdale
Comentarii