Se curata spanacul, se spala si se pune intr-un vas cu 2 linguri de unt, in care s-a calit in prealabil usturoiul. Se pune o lingura de suc de lamaie
Se curata spanacul, se spala si se pune intr-un vas cu 2 linguri de unt, in care s-a calit in prealabil usturoiul. Se pune o lingura de suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza, apoi se adauga nucsoara. Se taie peste cuburi, apoi se stropeste cu 3 linguri suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Intr-o forma de sufleu, unsa, se asaza cuburile de peste si amestecul de spanac si usturoi. Se amesteca toate. Se bat ouale cu smantana, se inglobeaza cascavalul, sarea si piperul. Se toarna totul peste sufleu, se adauga putin unt si se coace aproximativ 25 de minute, la cuptor.
Se serveste cald. Alte retete:
Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii