Se curata spanacul, se spala si se pune intr-un vas cu 2 linguri de unt, in care s-a calit in prealabil usturoiul. Se pune o lingura de suc de lamaie
Se curata spanacul, se spala si se pune intr-un vas cu 2 linguri de unt, in care s-a calit in prealabil usturoiul. Se pune o lingura de suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza, apoi se adauga nucsoara. Se taie peste cuburi, apoi se stropeste cu 3 linguri suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Intr-o forma de sufleu, unsa, se asaza cuburile de peste si amestecul de spanac si usturoi. Se amesteca toate. Se bat ouale cu smantana, se inglobeaza cascavalul, sarea si piperul. Se toarna totul peste sufleu, se adauga putin unt si se coace aproximativ 25 de minute, la cuptor.
Se serveste cald. Alte retete:
Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii