Pestele se curata de solzi si intestine si se aseaza intr-un vas. Se potriveste la gust de sare si piper, se presara cu cimbru, se adauga foaia de da
Pestele se curata de solzi si intestine si se aseaza intr-un vas. Se potriveste la gust de sare si piper, se presara cu cimbru, se adauga foaia de dafin, usturoiul taiat felioare, dupa care se toarna uleiul, vinul si bulionul de rosii. Se pune vasul la cuptor, sa fiarba pana scade sosul si ramane pestele numai in ulei. Se scoate apoi pe farfurie cu tot cu sos.
Se serveste cald, cu zeama de lamaie.
Alte retete culinare:
Sarmale de post Mancare de mazare Pastrav la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii