Pestele oriental se prepara rapid si usor. Aveti nevoie de peste, praz, morcovi, cus-cus, usturoi si caise uscate.
Peste oriental se prepara astfel: se taie pestele in bucati mic, se pun intr-o tava cu putin ulei, se presara cu condimentele si usturoiul zdrobit. Se pune totul in cuptorul incins si se lasa 30 de minute. Separat, se pune la fiert 500 ml apa cu putina sare. Cand incepe sa dea in clocot se adauga cus-cusul, iar dupa 2-3 minute de fiert se adauga untul, fructele uscate, morcovul taiat feli si prazul taiat bucati.
Pestele se serevste alaturi de patrunjelul verde si fructele uscate.
Alte retete cu peste recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii