Peste pane

Pestele pane este gustos si necesita timp scurt de preparare.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr file de peste
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • lamaie

Mod de preparare

Fileul de peste se sterge cu servete absorbante pentru a elimina excesul de apa. Se presara peste acesta sare, apoi bucatile se dau prin faina, prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins, pana cand capata o crusta aurie.


Pestele pane se serveste cu felii de lamaie, castraveti proaspeti si rondele de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori