Fileurile de peste se dau bine cu sare si zahar, dupa care se invelesc in pungi. Sa lasa sa stea asa timp de o saptamana la o temperatura de 10-12 gr
Fileurile de peste se dau bine cu sare si zahar, dupa care se invelesc in pungi. Sa lasa sa stea asa timp de o saptamana la o temperatura de 10-12 grade Celsius. Se fierbe laptele cu sare si zahar, si se lasa sa se raceasca. Dupa o saptamana se iau fileurile de peste, se clatesc, dupa care se invelesc in pungi curate, si se pun in saramura. Se pastreaza in pivnita timp de 7-8 saptamani. Inainte de preparare, se spala, se curata si se dezoseaza.
Alte retete culinare recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii