Pestele prajit in sos de otet de vin rosu este un deliciu grecesc, foarte delicat si gustos. Un pranz sau o cina perfecta pentru iubitorii de peste
Incingeti pe o tigaie uleiul de masline pentru prajit, la foc mare. Tavaliti pestele curatat si portionat prin faina, scuturati pentru a inlatura excesul si prajiti pestele pe ambele parti, pana se rumeneste. Scoateti pestele din tigaie si puneti-l pe servetele de bucatarie.
Strecurati uleiul in care s-a prajit pestele printr-o strecuratoare mica, stergeti tigaia cu un servetel de hartie si puneti uleiul strecurat inapoi in tigaie. Incalziti la foc mediu si caliti ceapa timp de 3 minute.
Adaugati praful de chili si usturoiul, apoi pestele, rozmarinul si foile de dafin. Puneti vinul si otetul si fierbeti timp de 5 minute. Asezonati cu sare.
Serviti pestele cu sos, cald sau rece.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii