Pestele prajit in sos de otet de vin rosu este un deliciu grecesc, foarte delicat si gustos. Un pranz sau o cina perfecta pentru iubitorii de peste
Incingeti pe o tigaie uleiul de masline pentru prajit, la foc mare. Tavaliti pestele curatat si portionat prin faina, scuturati pentru a inlatura excesul si prajiti pestele pe ambele parti, pana se rumeneste. Scoateti pestele din tigaie si puneti-l pe servetele de bucatarie.
Strecurati uleiul in care s-a prajit pestele printr-o strecuratoare mica, stergeti tigaia cu un servetel de hartie si puneti uleiul strecurat inapoi in tigaie. Incalziti la foc mediu si caliti ceapa timp de 3 minute.
Adaugati praful de chili si usturoiul, apoi pestele, rozmarinul si foile de dafin. Puneti vinul si otetul si fierbeti timp de 5 minute. Asezonati cu sare.
Serviti pestele cu sos, cald sau rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii