Pestii proaspat pescuiti ( clean, crap, stiuca) se curata de solzi si intestine, se spala, se taie in jumatate incepand de la cap. Se condimenteaza cu
Pestii proaspat pescuiti ( clean, crap, stiuca) se curata de solzi si intestine, se spala, se taie in jumatate incepand de la cap. Se condimenteaza cu sare, piper, se ung cu ulei si se lasa sa stea cca 30 de minute.
Se face focul si se asteapta sa se faca jar. Gratarul se pune peste vatra focului si se unge cu ulei. Pestii se asaza pe gratar si cu o furculita speciala lunga, se ridica de mai multe ori sa nu se lipeasca de gratar. Daca se prajesc greu, se apropie gratarul de jar. Se lasa la prajit pana devin crocanti si rumeni pe ambele parti, in 10 – 15 minute. La jumatatea timpului, se stropesc cu ulei, cu multa grija sa nu curga pe jar. Se servesc cu paine si muratura.
Alte retete peste
recomandate
Salata peste
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii