Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute sub
Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute subtiri si se mai caleste totul cca 10 minute. Se pune faina si, dupa ce se caleste citeva minute, se stinge cu bulion, mujdei de usturoi, sare si piper macinat. Dupa ce s-a racit, se adauga ouale crude si verdeata tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umplu pestele, se coase, se asaza intr-o tava in care se pune restul de unt si putina apa. Tava se tine in cuptor, la foc potrivit, cca 40-50 minute. Din cind in cind, se pune cu o lingura sos peste peste.
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verdeLichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...
Lichior de mentaPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crap
Comentarii