Pieptul de pui fara piele si oase, se taie in latime (se bate cu ciocanul de carne pentru a deveni mai mare si mai subtire) si se sareaza. Se incalzes
Pieptul de pui fara piele si oase, se taie in latime (se bate cu ciocanul de carne pentru a deveni mai mare si mai subtire) si se sareaza. Se incalzeste untul si feliile de carne se calesc putin, pe ambele parti, pana cand se coloreaza putin. Untul folosit la prajit se intinde pe o tava, apoi jumatate din cantitatea de carne se pune dedesubt, peste aceasta se aseaza rondele de mere, adaugandu-se sare si putin zahar, apoi un alt strat de carne si mere. Frisca pentru gatit se condimenteaza cu ingredientele sus amintite, se sareaza, se adauga zahar, stropindu-se cu acest amestec continutul din tava. Se pune un capac si se coace in cuptorul preincalzit la foc potrivit, timp de 30-40 minute. Daca e gata, se ia capacul, se adauga cascavalul ras si se pune inapoi in cuptor pana cand cascavalul se topeste.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii