Pentru plachie din crap pestele se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii si se opareste.
Pentru plachie din crap pestele se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii si se opareste. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie jumatati. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga pasta de tomate, boia, piper, cimbru, foi de dafin, usturoi, 50 ml apa fiarta si sare. Se fierbe sosul 10-15 minute si se adauga bucatile de peste. Pe fiecare bucata de peste se aseaza cate o jumatate de rosie, iar tava se introduce in cuptor cca 15 minute, la temperatura moderata. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Plachia din crap se serveste cald sau rece, cu patrunjel verde deasupra.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniPlacinta rulata cu mere este o reteta de prajitura foarte delicioasa. Pentru aceasta reatata aveti nevoie de 1 kg mere, 3-4...
Placinta rulata cu mereÎn Postul Mare, când urzicile, abia apărute sunt fragede și bune, este bine să facem măcar o dată și un...
Bors de fasole, cu urzici
Comentarii