1. Se cureta pestii si se freaca cu sare, piper si pulbere de rozmarin pe exterior cat si in interior; 2. Se cresteaza pe suprafata superioara si se i
1. Se cureta pestii si se freaca cu sare, piper si pulbere de rozmarin pe exterior cat si in interior;
2. Se cresteaza pe suprafata superioara si se impaneaza cu felii de lamaie;
3. Ungi o tava potrivita cu ulei si pui pestii, ungi de asemenea si pe deasupra lor cu ulei;
4. Dai la cuptor pana se patrund si se rumenesc putin;
5. Separat fierbi telina, bucati, pana se patrunde bine;
6. Mixezi telina impreuna cu usturoi, ulei si zeama de la 1/2 lamaie. Se dilueaza cu zeama de la telina pana devine ca o spuma consistenta.
Pe o farfurie se pune o bucata buna de peste si sos, se presara patrunjel tocat marunt
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii