Incalziti cuptorul si tava la cea mai mare temperatura. Curatati si spalati platica in interior si exterior si stergeti-o cu un servet de hartie. Asez
Incalziti cuptorul si tava la cea mai mare temperatura. Curatati si spalati platica in interior si exterior si stergeti-o cu un servet de hartie. Asezati-o pe un tocator si crestati-o incrucisat, la distanta de aproximativ 2 cm. Tocati fin usturoiul si busuiocul sau maghiranul, impreuna cu o lingurita de sare si amestecati cu otetul balsamic si uleiul de masline. Ungeti platica cu acest amestec in interior si exterior, insistand asupra crestaturilor si presarati putin piper. Lasati deoparte 10 minute. Puneti apoi pestele si restul de marinata intr-o tava unsa cu ulei si coaceti timp de 12 minute. Pestele este facut atunci cand carnea se desprinde usor de pe os din partea cea mai groasa. Caliti niste usturoi taiat fin si cateva frunze de maghiran pana devin crocante si presarati-le peste peste.
Se serveste cu rosii cherry, cartofi fierti si salata.
Alte retete:
Peste gatit in stil marocan
Cartofi la cuptor
Placinta de dovleac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii