Incalziti cuptorul si tava la cea mai mare temperatura. Curatati si spalati platica in interior si exterior si stergeti-o cu un servet de hartie. Asez
Incalziti cuptorul si tava la cea mai mare temperatura. Curatati si spalati platica in interior si exterior si stergeti-o cu un servet de hartie. Asezati-o pe un tocator si crestati-o incrucisat, la distanta de aproximativ 2 cm. Tocati fin usturoiul si busuiocul sau maghiranul, impreuna cu o lingurita de sare si amestecati cu otetul balsamic si uleiul de masline. Ungeti platica cu acest amestec in interior si exterior, insistand asupra crestaturilor si presarati putin piper. Lasati deoparte 10 minute. Puneti apoi pestele si restul de marinata intr-o tava unsa cu ulei si coaceti timp de 12 minute. Pestele este facut atunci cand carnea se desprinde usor de pe os din partea cea mai groasa. Caliti niste usturoi taiat fin si cateva frunze de maghiran pana devin crocante si presarati-le peste peste.
Se serveste cu rosii cherry, cartofi fierti si salata.
Alte retete:
Peste gatit in stil marocan
Cartofi la cuptor
Placinta de dovleac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii