Se spala fileurile de cod, se tau in patru bucati si se usuca. Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata in bucati si patrunjelul tocat fin.
Se spala fileurile de cod, se tau in patru bucati si se usuca.
Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata in bucati si patrunjelul tocat fin.
Se umple fileurile cu amestecul de fasole, se condimenteaza cu sare si piper si se stoarce zeama de lamaie deasupra.
Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.
Se bat ouale cu faina ca pentru ompleta si se da pestele prin ou, apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins.
Se serveste cu garnitura de legume fierte si lamaie
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii