Portofele cu fasole verde

Se spala fileurile de cod, se tau in patru bucati si se usuca. Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata in bucati si patrunjelul tocat fin.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g file de cod
  • 100 g cascaval ras
  • 400 g fasole verde
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 150 g pesmet
  • 1 lamaie
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Se spala fileurile de cod, se tau in patru bucati si se usuca.

Se amesteca cascavalul ras cu fasolea verde taiata in bucati si patrunjelul tocat fin.

Se umple fileurile cu amestecul de fasole, se condimenteaza cu sare si piper si se stoarce zeama de lamaie deasupra.

Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.

Se bat ouale cu faina ca pentru ompleta si se da pestele prin ou, apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins.
Se serveste cu garnitura de legume fierte si lamaie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori