Legumele se curata, se spala si se pun sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se adauga cega spalata si curatata in prealabil si se fierbe totul la foc
Legumele se curata, se spala si se pun sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se adauga cega spalata si curatata in prealabil si se fierbe totul la foc foarte mic. Cand pestele este fiert se scoate pe un platou si se garniseste cu legumele fierte.
Se serveste cu zeama de lamaie, ulei si patrunjel verde tocat.
Alte retete culinare:
Bors de peste
Friptura de vita la cuptor
Pastrav la cuptor

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii