Rasol de crap

Morcovul, patrunjelul, ceapa si cartofii se curata, se spala si se taie. Se pun apoi la fiert. Dupa ce sunt aproape fierte, se adauga crapul feliat,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper boabe
  • patrunjel verde
  • zeama de lamaie
  • 4-5 cartofi
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul, ceapa si cartofii se curata, se spala si se taie. Se pun apoi la fiert. Dupa ce sunt aproape fierte, se adauga crapul feliat, curatat de solzi si maruntaie. Se fierbe din nou la foc mic. Se scoate apoi pestele pe un platou si se garniseste cu legumele fierte.


Se serveste cu zeama de lamaie, patrunjel presarat deasupra si optional cu mustar.

Alte retete culinare:

Papanasi fierti

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc