Morcovul, patrunjelul, ceapa si cartofii se curata, se spala si se taie. Se pun apoi la fiert. Dupa ce sunt aproape fierte, se adauga crapul feliat,
Morcovul, patrunjelul, ceapa si cartofii se curata, se spala si se taie. Se pun apoi la fiert. Dupa ce sunt aproape fierte, se adauga crapul feliat, curatat de solzi si maruntaie. Se fierbe din nou la foc mic. Se scoate apoi pestele pe un platou si se garniseste cu legumele fierte.
Se serveste cu zeama de lamaie, patrunjel presarat deasupra si optional cu mustar.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii