Rasol de morun

Morunul se curata apoi se spala cu apa fierbinte si se sareaza dupa care se lasa o ora. Intre timp se fierb in apa morcovul, patrunjelul si ceapa tim

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg morun
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • 1 jumatate morcov
  • 1 jumatate radacina patrunjel
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Morunul se curata apoi se spala cu apa fierbinte si se sareaza dupa care se lasa o ora. Intre timp se fierb in apa morcovul, patrunjelul si ceapa timp de aproximativ 20 de minute. Se adaug apoi pestele, cartofii taiati si se fierb la foc mic. Dupa ce au fiert se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert. Pestele se taie felii mai groase, se asaza pe un platou garnisit cu felii de lamaie, patrunjel verde tocat sau maioneza.


Se serveste rece.

Alte retete culinare:

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Bors de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori