Morunul se curata apoi se spala cu apa fierbinte si se sareaza dupa care se lasa o ora. Intre timp se fierb in apa morcovul, patrunjelul si ceapa tim
Morunul se curata apoi se spala cu apa fierbinte si se sareaza dupa care se lasa o ora. Intre timp se fierb in apa morcovul, patrunjelul si ceapa timp de aproximativ 20 de minute. Se adaug apoi pestele, cartofii taiati si se fierb la foc mic. Dupa ce au fiert se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert. Pestele se taie felii mai groase, se asaza pe un platou garnisit cu felii de lamaie, patrunjel verde tocat sau maioneza.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Bors de peste
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii