Se fierb feliile de zarzavat impreuna cu foaia de dafin. Cind sunt aproape fierte, se pune pestele curatat si spalat si sarea, cu care se lasa sa fiar
Se fierb feliile de zarzavat impreuna cu foaia de dafin. Cind sunt aproape fierte, se pune pestele curatat si spalat si sarea, cu care se lasa sa fiarba inca 10-20 minute la foc incet. Se scoate apoi pestele cu grija sa nu se sfarime si se pune pe un platou mic.
Se toarna zeama de lamiie deasupra si se serveste cu cartofi natur. Se presara cu verdeata deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAr fi fost ideala pentru pus la pachet langa un iaurt, dar .... nu a mai apucat! :D
Aperitiv tarta cu branza si legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii