Rechini in aluat

Sotezi legumele taiate marunt. Intinzi aluatul, asezi cotletul marinat a.i sa formezi un corp de peste. Acoperi cu aluatul si lipesti bine de tot marg

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cotlete de rechin
  • 500 g aluat
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 lingura cu unt
  • 2-3 masline
  • 1 ou
  • piper macinat
  • Pentru decor
  • 2-3 frunze de salata

Mod de preparare

Sotezi legumele taiate marunt. Intinzi aluatul, asezi cotletul marinat a.i sa formezi un corp de peste.

Acoperi cu aluatul si lipesti bine de tot marginile cu apa.

Montezi aripi, coada, branhii din cazaturile de aluat.

Tot din aluat se face gura, ungem cu ou si dam la cuptor pentru 30-40 minute.
Alte retete numai bune pentru dezlegare la peste

Zacusca de peste

Peste la cuptor cu lamaie

Macrou in folie la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci