Sotezi legumele taiate marunt. Intinzi aluatul, asezi cotletul marinat a.i sa formezi un corp de peste. Acoperi cu aluatul si lipesti bine de tot marg
Sotezi legumele taiate marunt. Intinzi aluatul, asezi cotletul marinat a.i sa formezi un corp de peste.
Acoperi cu aluatul si lipesti bine de tot marginile cu apa.
Montezi aripi, coada, branhii din cazaturile de aluat.
Tot din aluat se face gura, ungem cu ou si dam la cuptor pentru 30-40 minute.
Alte retete numai bune pentru dezlegare la peste
Zacusca de peste
Peste la cuptor cu lamaie
Macrou in folie la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii