Pestele se curata si se spala. Se sareaza apoi si se lasa sa stea jumatate de ora. Intre timp se taie rosiile felii, iar ceapa se taie felioare foarte
Pestele se curata si se spala. Se sareaza apoi si se lasa sa stea jumatate de ora. Intre timp se taie rosiile felii, iar ceapa se taie felioare foarte subtiri. Intr-un vas rezistent la caldura, se asaza un strat de rosii si ceapa, se adauga 4-5 linguri cu ulei, si se presara cu cascaval ras, deasupra. Se potriveste de sare, piper si se toarna vinul, iar deasupra se asaza pestele. Se introduce vasul in cuptorul incins in prealabil. Ciupercile se pun la calit cu unt intr-un vas. Dupa ce a scazut apa, acestea se toarna peste pestele din vas, apoi se adauga smantana si se pune inapoi in cuptor sa se rumeasca.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Bors de peste
Pastrav la cuptor
Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii