Salaul rasol aromat este o mancare cu peste delicioasa si foarte rapida. Pestele se curata si se fierbe in apa cu sare, piper si foi de dafin timp de zece minute.
Salaul rasol aromat este o mancare cu peste delicioasa si foarte rapida. Pestele se curata si se fierbe in apa cu sare, piper si foi de dafin timp de zece minute, apoi se scoate pe platou unde se adauga cartofii, morcovul, sfecla si restul pentru decor.
Salaul rasol aromat se serveste cu legume.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii