Pentru salaul simplu cu maioneza se fierbe pestele. Se scurge bine de apa, se scot cu grija toate oasele. Carnea se desface mai usor cand pestele este cald.
Pentru salaul simplu cu maioneza se fierbe pestele. Se scurge bine de apa, se scot cu grija toate oasele. Carnea se desface mai usor cand pestele este cald. Se scoate carnea cat mai intreaga. Se asaza pe o farfurie lunga de forma pestelui, se toarna deasupra un sos de maioneza (v. 47). Se pun imprejur, dupa gust si dupa posibilitate, foi de salata verde, aspic, gaturi de raci, feliute de castraveti in otet etc.
Salaul simplu cu maioneza se poate servi rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii