Se curata pestele, apoi se cresteaza in partea de sus, se spala si se scurge bine. Se sareaza, apoi se pune pe gratar, la prajit, impreuna cu rosiile
Se curata pestele, apoi se cresteaza in partea de sus, se spala si se scurge bine. Se sareaza, apoi se pune pe gratar, la prajit, impreuna cu rosiile. Se curata rosiile apoi de coaja si se toaca impreuna cu sucul de rosii, sare, piper si putina apa. Se adauga usturoiul zdrobit, ardeiul iute maruntit, apoi praful de cimbru si patrunjelul tocat marunt. Se toarna acest sos fierbinte peste peste copt si se acopera pentru cateva minute cu un capac.
Saramura se poate servi cu mamaliguta.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Ardei umpluti Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii