Crestati rosiile si puneti-le in apa clocotita. Curatati-le de pielita, scoateti semintele si tocati marunt. Asezati sardinele pe o farfurie si presar
Crestati rosiile si puneti-le in apa clocotita. Curatati-le de pielita, scoateti semintele si tocati marunt. Asezati sardinele pe o farfurie si presarati deasupra coaja de lamaie rasa, apoi adaugati si zeama. Asezonati cu sare si piper. Caliti ceapa in ulei de masline, cu putina sare, intr-o tigaie cu fundul gros. Dupa trei minute, adaugati usturoiul si caliti inca un minut, iar apoi lasati-l sa se raceasca. Adaugati rosiile, ardeiul iute, verdeturile si miezul de paine si amestecati. Presarati putin din acest amestec pe fundul unui vas de ceramica uns cu ulei, in care sa incapa fileurile rulate. Apoi puneti ceva mai mult din amestec pe fiecare fileu si rulati. Asezati rulourile in vasul de ceramica, presarati deasupra restul amestecului de verdeturi, semintele de pin si tulpinile de fenicul, stropiti cu ulei de masline si coaceti intr-un cuptor incins timp de 8-10 minute, pana devin crocante si aurii.
Alte retete:
Ardei umpluti
Peste gatit in stil marocan
Placinta de dovleac
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataReteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii