Scrumbiile se curata de solzi si oase, se spala si se pun in tava cu ulei, sare, piper, patrunjel verde tocat, un pahar cu vin si zeama de lamaie. Se
Scrumbiile se curata de solzi si oase, se spala si se pun in tava cu ulei, sare, piper, patrunjel verde tocat, un pahar cu vin si zeama de lamaie. Se pun apoi in cuptorul preincalzit in prealabil. Cand sunt gata se aranjeaza pe un platou si se orneaza cu felii de lamaie.
Deasupra se presara patrunjel tocat marunt.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Mancare de mazare
Pastrav la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii