Scrumbiile se curata de solzi si oase, se spala si se pun in tava cu ulei, sare, piper, patrunjel verde tocat, un pahar cu vin si zeama de lamaie. Se
Scrumbiile se curata de solzi si oase, se spala si se pun in tava cu ulei, sare, piper, patrunjel verde tocat, un pahar cu vin si zeama de lamaie. Se pun apoi in cuptorul preincalzit in prealabil. Cand sunt gata se aranjeaza pe un platou si se orneaza cu felii de lamaie.
Deasupra se presara patrunjel tocat marunt.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Mancare de mazare
Pastrav la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii