Pentru scrumbii in pergament pestele se curata, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc.
Pentru scrumbii in pergament pestele se curata, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Lamaia se spala si se taie felii. Scrumbiile se ung cu 50 ml de ulei, se presara cu piper, se impacheteaza in hartie pergament unsa cu ulei si se frig pe gratar sau la cuptor. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml apa, se adauga rosiile si se fierb
cca 5 minute.
Scrumbiile in pergament se servesc calzi, cu felii de lamaie si sos de ceapa cu rosii deasupra.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii